Leuke cadeaus voor yogi’s

Leuke cadeaus voor yogi’s

Op zoek naar een leuk cadeau voor een yogi of yogini? En heb je wat inspiratie nodig? Online zijn er genoeg leuke items te vinden waarmee je een echte yoga liefhebber een groot plezier doet. Wij geven je een paar tips!

Zoutlamp

Onmisbaar in een yogaruimte is een zoutlamp. De lamp zuivert en reinigt de lucht. Hierdoor creëer je een aangenaam klimaat in de kamer en adem je schonere lucht in. Daarnaast brengt de lamp sfeer in de kamer. Erg belangrijk voor een goede yoga sessie!

Yoga deken

Een ander leuk cadeau is een yogadeken. De deken kan gebruikt worden tijdens een yoga sessie om je warm te houden tijdens de oefeningen of biedt (in opgevouwen toestand) ondersteuning aan hoofd nek, rug of knieën. 

Meditatiekussen

Een meditatiekussen is een essentieel yoga item. Een meditatiekussen biedt ondersteuning aan je rug, bekken en benen zodat je een comfortabele zit hebt. Zo kun je langer mediteren in lotushouding. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende leuke kleuren. Een leuk item om cadeau te geven aan een yoga liefhebber!

Yoga bolster

Net als een meditatiekussen bieden een yoga bolsters ondersteuning aan spieren en gewrichten en maakt sommige yoga oefeningen een stuk comfortabeler. Je plaatst de bolster onder bijvoorbeeld je knieën of rug om yogaoefeningen toegankelijker en comfortabeler te maken. Een yogabolser is prettig te gebruiken wanneer je snel last hebt van je spieren en gewrichten. Een onmisbaar item tijdens de yogasessie!

Yoga kleding

Kleding heb je nooit genoeg. Vooral wanneer je regelmatig yoga beoefend kun je best wat setjes gebruiken. Daarom is het ook leuk om iemand te verassen met een leuke legging, top of een ander kleding item. Alleen belangrijk om de maat te weten. 

Yoga tas

Is degene voor wie het cadeau bestemd is vaak onderweg? Dan is een yogatas een perfect cadeau! Met een yogatas breng je een yoga mat en accessoires overal met je mee naartoe; naar de studio, het park, op reis, het stand of waar dan ook. De tas voorkomt dat je yoga mat beschadigd raakt zodat deze langer mee gaat. Yoga tassen zijn verkrijgbaar in verschillende unieke designs. 

Vorige artikel

Volgende artikel