Een leuke pen als cadeau

Een leuke pen als cadeau

Het is soms heel lastig om een cadeau voor iemand te bedenken en het maakt dan niet uit of je diegene kent of niet, want het blijft altijd lastig. Althans als je een cadeau moet kopen voor iemand die je kent, kan je het altijd nog aan degene vraag en weet je wel ongeveer wat zijn of haar hobby’s zijn, maar dat gaat natuurlijk niet zo makkelijk bij iemand die je niet zo goed kent, bijvoorbeeld een collega of dergelijke. En vooral het geven van een mooie pen aan een collega is voor het bedrijf ook gelijk een goede relatiegeschenk.

Een pen graveren

Als je toch een pen als cadeau wilt weggeven, denk er dan eens aan om bijvoorbeeld een mooie pen met naam weg te geven. Dit zou dan ook nog eens op twee manier kunnen, je zou kunnen zeggen ik geef een persoonlijke pen met zijn of haar naam erop, maar je kan ook zeggen ik zet mijn bedrijfsnaam erop en ik geef mijn collega’s een relatiegeschenk, wat daarnaast weer goede reclame is als zij zijn of haar pen uitleent aan andere mensen. En de keuze is reuze als het gaat om het geven van een pen, want zo zijn er verschillende soorten.

Luxe pennen

Als je dan toch een cadeau weggeeft, moet het wel een beetje een goede luxe pen zijn, waar degene langer mee kan doen, maar zo heb je verschillende soorten luxe pen merken, zoals Parker, Montblanc, Waterman en Lamy. En denk hierbij ook nog eens aan vulpennen, balpennen, vulpotloden en rollerball pennen. Er zit dus voor iedere schrijf liefhebber een geschikt pen tussen. En als deze pennen zou je dan ook nog eens kunnen laten graveren, kijk er bijvoorbeeld een naar om een parker pen te laten graveren. Een goede en een fijne pen om mee te schrijven en die altijd weer hervulbaar is, een goede aanrader dus.

Cross pennen

Overweeg je dus ondertussen om een pen te geven aan iemand, maar weet je eigenlijk nog niet zo goed welk merk je wilt geven, denk dan eens een de cross pennen. Cross pennen zijn namelijk vermaard om hun fijne styling. De naam cross komt bovendien ook van het mechaniek waarop een levenslange garantie geldt op de pen. Dus niet zonde van het geld om dit als cadeau of weg te geven of misschien wil je er zelf wel eentje hebben. Hoe leuk is het om het te graveren, Een cross pen heeft namelijk een levenslange schrijf genot dus gegraveerde cross pennen komen overal wel van toepassing.

Keuze is reuze

En ja keuze is reuze, zeker ook bij pennen. Dus de twijfel welke pen je wilt kopen en welke pijn fijn is om mee te schrijven is zeer begrijpelijk. Ben je nog in twijfel in welke pen je moet kopen of misschien wel geven, kijk dan ook nog eens naar de montblanc pen reviews. Want ben je opzoek naar een exclusieve pen, dan kom je eigenlijk al direct uit bij het merk Montblanc. Check dus zeker even de reviews van deze merk als je nog twijfelt. Ook heeft dit merk pen weer genoeg keuze qua pennen, dus de keuze is reuze is zeker geen grap.

Vorige artikel

Volgende artikel