De leukste zomerse giveaway: een bedrukte strandbal!

De leukste zomerse giveaway: een bedrukte strandbal!

Ze zijn rond, zijn in alle kleuren van de regenboog te verkrijgen en zijn niet weg te denken van het strand in de zomer: strandballen natuurlijk! Misschien denk je er niet direct aan als je op zoek bent naar een relatiegeschenk of giveaway voor een mailing, maar bedrukte strandballen zijn uitermate geschikt om in te zetten als promotie item. Mensen beleven er plezier aan en creëren daarom een positieve associatie aan jouw logo. Win-win dus! 

Bedrukte strandballen voor iedere situatie

Zoals we net al even benoemden zijn strandballen ideaal als onderdeel van een mailing. Ze worden plat aangeleverd en kunnen dus gemakkelijk door de brievenbus. Laat de strandbal bedrukken met je logo of slogan, doe er een leuk kaartje bij om je zakenrelatie een prettige zomer te wensen en je zomermailing is klaar! Zo makkelijk kan het zijn. Daarnaast zijn strandballen super leuk in een zomers pakketje voor je werknemers. Denk bijvoorbeeld aan een leuk zomers doosje met daarin een strandlaken, een sportief beachtennis setje, een mooie waterfles, een flitsende zonnebril en natuurlijk de bedrukte strandbal. Voeg er een mooie flyer aan toe om je werknemers te bedanken voor hun inzet tijdens de eerste twee kwartalen en je pakketje is compleet. Door deze pakketjes uit te delen zullen je werknemers zich zeker gewaardeerd voelen. Werkt je personeel vooral vanuit huis? Laat de pakketjes dan individueel direct naar je werknemers sturen. Op sites als BudgetGift.nl is dit makkelijk en snel geregeld.

Strandballen bedrukken met logo

Natuurlijk is de strandbal niet compleet zonder jouw logo. Wil je aandacht vragen voor een nieuwe campagne? Laat dan ook de slogan van je campagne op de strandbal bedrukken!

Strandballen worden over het algemeen bedrukt middels een tampondruk of een zeefdruk. Op die manier kunt u in de meeste gevallen gebruik maken van 1 – 4 drukkleuren. Houd wel in je achterhoofd dat strandballen vaak wat meer tijd nodig hebben om te bedrukken. Dit komt omdat ze na het drukken een paar dagen moeten opdrogen voordat ze opgevouwen en verpakt kunnen worden. Bestel je bedrukte strandballen dus op tijd voor je zomercampagne.

Bedrukte strandballen online bestellen

We hebben de site al even genoemd, maar op BudgetGift.nl vind je een heleboel te bedrukken strandballen. Ga je voor een kleine strandbal van ø18 cm of toch liever voor een extra grote strandbal met een diameter van 40 cm? Of iets er tussenin? Geen probleem, op BudgetGift.nl vind je het allemaal. Als je er niet uitkomt, helpt het deskundige klantenteam je graag verder. Ook voor individuele mailingen zijn ze graag van de partij.

Neem dus snel een kijkje op de site en bestel je bedrukte strandballen vandaag nog!

Vorige artikel

Volgende artikel