Werk cadeau

Cadeaugadgets voor op het werk

Iets te vieren op de werkvloer en wil je je werknemers verrassen met een leuk presentje? Dan is het geven van een zakelijke gadget een mooi idee. Ook wanneer er een collega jarig is of iets anders te vieren heeft, is een gadget een aanrader. Wat is precies een gadget? Een gadget is een voorwerp waar je echt iets mee kunt. Het is bovendien populair en grappig. Kortom een leuk cadeau voor iedereen. Hier zijn leuke ideeën om op je werk te schenken:

Stressbal

Werk is een fijne uitlaatklep waar je je eigen ei kwijt kunt, maar het kan ook een stressvolle plek zijn. Dan is het belangrijk dat je deze stress kwijt kunt. Dat kan met een stressbal. Is jouw collega een echte stresskip? Dan is deze gadget een heel goed en ontspannend idee. Een stressbal, wat is dat eigenlijk precies? Dat is een zacht figuur waarin je heel hard kunt drukken. Deze figuren zijn verkrijgbaar in allerlei vormen: niet alleen in een ronde vorm, maar ook in de vorm van een legoblokje, dobbelsteen, dier, fruit, hartje en nog veel meer. Voor elke werknemer is er wel een toepasselijke stressbal te vinden om als zakelijke cadeaugadget te geven!

Plantje

Planten geven zuurstof en dat is goed voor je hersenen en dus ook goed voor op de werkvloer. Welk plantje geef jij als zakelijke gadget aan je personeel of collega? Een pannenkoekenplantje, cactus of misschien wel een muntplantje waar je echt iets aan hebt: je kunt van verse muntblaadjes namelijk heerlijke muntthee maken! Ben je bang dat jouw collega het plantje niet goed zal verzorgen? Geef dan liever een nepplantje. Tegenwoordig zien deze plantjes er supermooi en zelfs als een echte plant uit. Dus ook hiermee scoor je prima!

Muismat

De hele dag achter een computer zitten kan soms best saai zijn, maar niet met een vrolijke muismat naast je. Wat dacht je van een muismat met een grappig lachgezicht of een vrolijke foto? Ook een maffe tekst kan wonderen doen als je het vele werk even niet meer ziet zitten. Verdient jouw hardwerkende personeel of collega wat vrolijkheid tijdens het harde werk? Kies dan voor deze vrolijke zakelijke gadget.

Memoblok

Is jouw collega vergeetachtig? Dan is het geven van een memoblok een geniaal plan. Zo kan jouw collega alles wat hij of zij moet onthouden direct op een klein briefje noteren en ergens op het bureau plakken. Het leuke aan het geven van een memoblok is dat deze verkrijgbaar is in vele varianten. Van een simpel blok met witte blaadjes tot een blok met felgekleurde blaadjes. Een memoblok met of zonder standaard. Memostandaarden kunnen eenkleurig zijn, maar ook voorzien van allerlei leuke patroontjes en/of zelfgekozen teksten. Zo is er voor elke collega wel een toepasselijk memoblok te vinden!

Mok

Een mok heb je altijd en overal nodig. Zeker op de werkvloer, want werken zonder koffie en thee lukt eenvoudigweg niet. Even een kop koffie halen is een aangename, korte pauze die iedere werknemer nodig heeft. Leuk om als werkgever iedere werknemer een eigen persoonlijke mok cadeau te geven, bijvoorbeeld voorzien van de naam of een toepasselijke tekst of afbeelding. Uiteraard moet deze mok worden gevuld met iets lekkers, zoals snoepjes, chocolaatjes of nootjes. Zo komt jouw personeel de dag goed door!

Vorige artikel

Volgende artikel