Geboorte

Cadeautips voor een origineel kraamcadeau

Iemand die je dierbaar is is in verwachting van zijn of haar kindje en je wilt diegene graag verrassen met een origineel kraamcadeau. De geboorte van een kind is een bijzonder moment in het leven van kersverse ouders en daarom wil je ze graag verrassen met een leuk en origineel cadeau. Toch wil je eens een keer wat anders dan de standaard bedrukte romper, houten trein of speenkoord met zijn of haar naam. Aangezien dit een drukke periode gaat zijn in het leven van de ouders, zijn praktische gadgets ook handig om te geven. Het vinden van een perfect kraamcadeau kan een uitdaging zijn, maar hieronder lees je een aantal originele en praktische cadeautips om je wat inspiratie te geven.

Slaapbeer met baarmoedergeluiden

Baby’s hebben soms moeite om in slaap te komen, dit is heel normaal, maar dat kan op den duur enorm uitputtend zijn voor de baby en ouders. Om de baby te ondersteunen bij het in slaap vallen, is er een slaapbeer ontwikkeld die baarmoedergeluiden maakt. Deze geluiden kunnen ervoor zorgen dat de baby rustiger wordt en uiteindelijk sneller in slaap valt. De baarmoedergeluiden zijn natuurlijk herkenbaar voor de baby, waardoor het ze een gevoel van rust geeft. Ook wanneer ze tussendoor wakker worden, reageert de beer op de beweging en geluid van de baby, waardoor het automatisch baarmoedergeluiden gaat maken. Naast het feit dat deze slaapbeer een praktisch cadeau is, ziet de beer er ook leuk uit en voelt deze zacht aan.

Loopstoel

Vanaf een aantal maanden kan een baby zitten en lopen in een zogeheten loopstoel. Als ouder wil je ook weleens je handen vrij hebben en dan is zo’n loopstoel ideaal. Een baby wil ook niet constant op zijn of haar rug in een box liggen, maar je kunt als ouders ook niet de hele dag je baby dragen. Met zo’n loopstoel kunnen ze de wereld om zich heen ontdekken en ontwikkelen ze hun spieren. Ook zit er op zo’n loopstoel allerlei knopjes met geluidjes en lichtjes, zodat ze zich niet snel zullen vervelen. Let op dat je wel goed de gebruiksaanwijzing leest, want ze mogen ook weer niet te lang in zo’n loopstoel zitten. Met dit cadeau geef je de ouder wat tijd om zijn of haar handen vrij te hebben en de baby heeft er ook plezier van.

Schommelstoel

Over het algemeen vinden baby’s het fijn om gewiegd te worden. Er is dus een schommelstoel waar je je baby in kan zetten en die vervolgens automatisch de baby heen en weer wiegt. Zet ze vervolgens voor hun favoriete kinderprogramma en ze zijn even zoet. Als ouder heb je dan even je handen vrij om bijvoorbeeld te eten of iets in het huishouden te doen. Baby’s vinden het ook reuze interessant om naar de ouder te kijken terwijl zij bezig zijn met bijvoorbeeld huishoudelijke taken. Zoals je kunt lezen zijn er voldoende praktische en originele kraamcadeaus. Met deze cadeaus zullen de ouders je dankbaar zijn.

Vorige artikel

Volgende artikel