Cadeau voor verjaardag

Cadeau voor een verjaardag nodig?

Je wilt een gadget kopen voor een verjaardag. Dat is een heel goed idee, want een gadget is niet alleen goedkoop, hij is ook grappig en handig. Je hebt echt iets aan dit voorwerp, kunt er iets mee doen. Wat is nou een leuke gadget voor een verjaardag? Er zijn er velen. Hieronder noemen we er vijf. Hopelijk zit er een leuke gadget bij voor de jarige!

Spaarvarken

Wie wil er nu niet veel geld hebben. Daarvoor moet je sparen. Ook een jarig feestvarken wil graag sparen en daarom geef jij de jarige een vrolijk spaarvarken. Uiteraard is dit verjaardagscadeau verkrijgbaar in het roze, maar ook in allerlei andere kleuren. Ook spaarvarkens met een vrolijke print of grappige tekst, die past bij de jarige zijn een leuk idee. Er zijn zelfs spaarvarkens te koop met de leeftijd van de jarige. 

Mok

Misschien niet zo’n origineel verjaardagsgeschenk, maar zeker bruikbaar, want een mok gebruik je dagelijks, vaak zelfs meer dan een keer. Je kunt er dan ook nooit genoeg van in huis hebben. Het leuke aan een mok cadeau geven is dat je er iets in kunt stoppen. Wat dacht je van snoepjes, chocolaatjes of nootjes? Mokken zijn zeker niet saai. Je kunt ze kopen in allerlei kleuren met een vrolijke opdruk en/of vrolijke tekst. 

Wijnstop

Bij een verjaardag hoort een goed glas wijn of misschien zelfs wel champagne. Op deze flessen hoort een wijnstop en die ga jij de jarige geven, om direct op de verjaardag te gebruiken. Uiteraard geef je niet een simpele, saaie wijnstop, maar een grappige verjaardagscadeaugadget, zoals een wijnstop met bovenop een dier, fruit, plant of poppetje.

Pen

Raak jij ook altijd al jouw pennen kwijt, terwijl je net nieuwe in huis hebt gehaald? Dat geldt ook voor de jarige, iedereen raakt namelijk altijd pennen kwijt. Daarom is een pen als verjaardagsgadget geven geen slecht idee. Je kiest dan natuurlijk niet voor een eenvoudige pen, maar voor eentje die de jarige doet lachen, zoals voor een meerkleurige pen, een pen met een lampje of een pen met een grappig geluid.

Sokken

Ja, het is een afgezaagd verjaardagscadeau, maar toch ook wel een hele leuke, waar de meeste jarigen echt wel blij van worden. Weet je waarom? Omdat iedereen sokken nodig heeft en je er nooit genoeg van in je kast kunt hebben liggen. Een paar voor onder je blauwe spijkerbroek en een paar voor onder je sportbroek. Een paar huissokken voor op de bank en een paar voor als je chagrijnig bent om jezelf op te vrolijken. Als cadeau gadget voor een verjaardag kies jij uiteraard voor deze laatste vrolijke sokken. Weet je wat ook een leuk idee is? Sokken met een grappige tekst op de onderkant, zoals ‘Don’t disturb’ voor een echt voetballiefhebber.

Vorige artikel

Volgende artikel