Verjaardagscadeau

Een origineel verjaardagscadeau voor hem of haar!

Wanneer iemand jarig is kun je aan vele verjaardagscadeaus denken. Maar je wilt natuurlijk niet dat jouw gegeven cadeau vervolgens meteen in een kast of doos beland bij de ontvanger! De geijkte cadeaus bestaan meestal uit stropdassen, tassen of zakdoeken voor mannen. En voor de dames wordt vaak gekozen voor parfum, sieraden, fotolijstjes, of planten. Misschien geef je wel elk jaar weer hetzelfde aan je vader, moeder, vriend of vriendin. Niet erg origineel toch? Denk ook eens out of the box, en verzin een heel speciaal cadeau dat echt in de smaak zal vallen! In deze blog dragen we je wat leuke ideetjes aan!

Originele verjaardagscadeaus voor haar

Wanneer je voor haar leuke verjaarscadeaus wilt kopen kun je eens denken aan gepersonaliseerde cadeaus! Wat dacht je van een gepersonaliseerde handdoek, kussen met foto-opdruk of gepersonaliseerde mokken? Je kunt haar favoriete foto’s er op laten maken. Eigenlijk kun je zo goed als alles wel laten bedrukken. Denk ook eens aan een mooie ledlamp om neer te zetten met een zelfgekozen tekst erin. Zo is jouw favoriete boodschap altijd verlicht! Of een gepersonaliseerde badjas of toffe deurmat! Als zij binnenkomt zal ze altijd aan je denken. In diverse webshops kun je verschillende artikelen laten bedrukken met jouw gekozen tekst of foto’s. Veel plezier ermee!

Maar ook voor hem is er veel mogelijk

Als je een origineel verjaardagscadeau voor een man wilt kiezen kun je uiteraard ook van alles en nog wat laten bedrukken. We kwamen een houten klokje tegen, die je van jouw tekst kunt laten voorzien. Erg leuk! Ook de bierbrouwset in een verjaardagseditie is online te vinden, daarmee kan jouw vriend of mannelijke kennis zijn eigen bier brouwen. Gepersonaliseerde ledlampen en mokken zijn niet alleen voor dames leuk, ook heren kun je daarmee zeker verrassen. Ook bedrukte posters, dekbedden, T-shirts, whiskeyglazen of een gepersonaliseerd keukenschort voor de mannelijke kok zijn opties! Daarmee loop je zeker de kans dat het cadeau niet zomaar in een lade belandt nadat je het gegeven hebt, en ook zal de ontvanger het cadeau niet al van iemand anders gehad hebben.

Ben je creatief?

Bedenk dat het ook om het gebaar gaat. Wanneer iemand jarig is, en je iets cadeau doet gaat het niet om het dure, of het vele. Soms is het al genoeg dat je er bent. Maar, wil je toch iets meebrengen, en heb je misschien niet zo’n groot budget, en ben je een echte creatieveling? Denk dan ook eens aan zelf iets te maken? Dat kan variëren tot een lekker gerechtje, cake, koek, noem het maar op. Of misschien houd je wel van tekenen of schilderen. Maak een tekening of schilderij, of een zelf beschilderd doosje. Op Pinterest kun je een heleboel leuke doe-het-zelf ideetjes vinden voor geschikte verjaardagscadeautjes. Van zelfgemaakte klokken, bloemenvaasjes tot creatief versierde knijpers. Dus, leef je uit! Er is van alles te bedenken. Hopelijk heeft deze blog je wat inspiratie opgeleverd voor jouw volgende originele verjaardagscadeau.

Vorige artikel

Volgende artikel