Drie populaire verzendverpakkingen

Drie populaire verzendverpakkingen

Goederen kan je op veel verschillende manieren verpakken. Voor ieder product is wel een andere verpakking geschikt. Breekbare vazen verstuur je natuurlijk in een andere verpakking dan kleine sieraden. Toch zijn er een aantal verpakkingen die het populairste zijn. Ben je benieuwd welke dat zijn? Lees dan verder!

Brievenbusdozen

Brievenbusdozen zijn speciaal ontwikkeld om door de brievenbus te versturen. Dit is dan ook vaak een stuk goedkoper dan een artikel verzenden in een grote doos. Ook voor de consument is dit fijn, want hij of zij hoeft niet thuis te blijven als het pakketje geleverd wordt. Als je goederen verstuurd in een brievenbus doos weet je zeker dat deze veilig aankomen. Bij een verzendzak is de kans groter dat de inhoud kapot gaat of door elkaar wordt geschud.

Verzendzakken

Verzendzakken zijn ideaal om textiel te versturen. Textiel is niet breekbaar en is in een verzendzak goed beschermt tegen vocht. Daarnaast is het verzenden met een verzendzak goedkoper dan met een kartonnen doos. Dit komt doordat een verzendzak licht van gewicht is en minder ruimte inneemt. Verzendzakken zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en het is ook mogelijk om een logo erop te laten bedrukken.

Verzenddozen

Voor het versturen van grote of breekbare artikelen zijn verzenddozen de beste optie. Dit komt doordat de kartonnen verzenddozen erg stevig zijn en daardoor niet snel stuk gaan. Bij kartonnen verzenddozen is er een onderscheid te maken tussen post dozen en autolock dozen. Post dozen moeten voor gebruik in elkaar worden gevouwen en dicht worden gemaakt met behulp van tape. Autolock dozen klappen open door de bodem naar beneden te drukken. Vervolgens kan je de doos sluiten met behulp van een sluitstrip.

Verzendverpakkingen bestellen

Wil je een van deze verzendverpakkingen bestellen? Ga dan naar de webshop van Rotimshop.nl en bestel de verzendverpakkingen die je nodig hebt!

Vorige artikel

Volgende artikel