De juiste boodschap

De juiste boodschap

Bedrukt tape kan in veel situaties worden gebruikt. Als eerste wordt er gedacht aan een bedrijfsnaam of een logo. Ook is het mogelijk om waarschuwingen op het tape te laten drukken. Bedrukt verpakkingstape wordt in meerdere kleuren, breedtes en diktes geleverd. Waarschuwingstape met opdruk is oranje van kleur. Ook dit tape is weer in verschillende kwaliteiten leverbaar. Wanneer het bedrukte tape buiten gebruikt wordt is pvc nog steeds de beste keuze. Afhankelijk van het doel is bedrukt papieren tape weer ideaal voor binnen gebruik.

Milieuvriendelijk tape

De ontwikkelingen in de plakband industrie hebben niet stilgestaan. Voorheen werd papieren tape het meeste gebruikt door schilders. Inmiddels het is de natuurvriendelijke variant geworden van het pvc tape. Omdat de wensen van ieder bedrijf weer anders zijn, maar toch ook overeenkomsten hebben heeft Tapeprint de ervaring in huis om goed te kunnen adviseren bij het maken van de juiste keuze. Onbedrukt of bedrukt papieren tape geeft een groene uitstraling aan het bedrijf. De lijmen die worden gebruikt op het natuurvriendelijke plakband bestaan uit natuurrubber. Op deze manier kan er structureel meer worden bijgedragen aan een groenere wereld.

Een goed verpakte lading met opdruk

Wanneer er flessen in dozen worden verpakt is het verstandiger om te kiezen voor de dikste variant tape die beschikbaar is. Veel dranken- en webwinkels maken hier gebruik van. Wanneer bedrukt tape of bedrukt afzetlint veel wordt gebruikt is het handig om een zogenaamde tapedispenser aan te schaffen. Het gemakkelijk kunnen verwerken van het tape levert tijdwinst op. Zo hoeft er niet telkens te worden gezocht naar het begin van de rol. Er zijn verschillende soorten tapehouders beschikbaar die het werk aanzienlijk vergemakkelijken.

Vorige artikel

Volgende artikel