Vijf gadgets voor de reislustige

Mensen die regelmatig op reis gaan hebben niet de behoefte aan grote cadeaus, maar ontvangen liever “kleine” gadgets waar ze iets aan hebben wanneer ze reizen. Wil je iemand verrassen met een origineel cadeau die altijd mee gaat in de koffer? Check dan onderstaande 5 tips.

Draadloze oordopjes voor onderweg en drukke momenten

Wanneer je veel reist moet je de tijd doden. Veel reizigers doen dit door muziek te luisteren of video’s te kijken op een smartphone of tablet. Een leuk gadget om cadeau te doen is dan ook draadloze oordopjes. Met draadloze oordopjes heb je geen last van snoertjes en kun je uren genieten van je favoriete muziek. Iemand met een iPhone kan je het beste Apple Airpods cadeau doen. Android gebruikers hebben het meeste aan universele oordopjes.

Smartphone lens kit

Inpakruimte besparen zonder concessies te doen aan fotoshoots met een smartphone lens kit . Zo’n kit werkt met alle iPhones, Google Pixel, Samsung Galaxy en Note, en meer. Een lens kit monteer je eenvoudig op de lens van de smartphone en zal zorgen voor mooiere foto’s. 

E-reader voor boeken en magazines

Elimineer papieren boeken en help de tijd door te brengen tijdens lange bus-, vliegtuig- en treinritten met een E-reader . Niet alleen kun je een e-reader vullen met romans en andere boeken, maar ook met reisgidsen en magazines. Zo kun je de lonely planets thuislaten en digitaal genieten van de volgende bestemming. Een beschermhoes is wel aan te raden bij een e-reader.

Persoonlijk sieraad

Ook voor reizigers zijn er sieraden te vinden. Dit kan met een reis printje zijn of met een persoonlijke boodschap. Wanneer je iemand voor langere tijd moet missen is het leuk om iets cadeau waardoor hij of zij altijd aan je terug denkt. Of een duo sieraad met een betekenis die jullie beide dragen.

Airport lounge pass

Wanneer iemand veel met het vliegtuig reist en dus regelmatig op een airport te vinden is is het leuk om een Airport lounge pass cadeau te doen. Hiermee heeft hij of zij toegang tot exclusieve lounges op verschillende luchtvelden. Er zijn verschillende bedrijven die dit soorten VIP passes aanbieden.

Vorige artikel

Volgende artikel