kersttrui

Onmisbaar met Kerst: een foute kersttrui!

Bij kerst zijn er een aantal dingen die absoluut niet kunnen ontbreken. Een dennenboom, mooie lichtjes, familie en/of vrienden maar natuurlijk ook foute kerstkleding! Tegenwoordig zijn we er gewend aan dat iedereen wel een foute kersttrui in zijn kast heeft liggen en er is zelfs een internationale foute kersttruiendag, maar deze traditie is op een andere manier ontstaan.

Een stukje geschiedenis

In de jaren ’50 was het kerstfeest namelijk nog een stuk minder commercieel dan het nu is. Dat komt ook omdat er in die tijd veel minder geld was te besteden dan nu. Omdat het tijdens de kerstdagen toch meestal koud was en het wel leuk was als er een cadeau onder de boom lag, gingen de oma’s meestal een trui breien. Maar toen waren die truien nog een stuk minder lelijk en opzichtig als nu. Er zijn op onze site bijvoorbeeld een heleboel kleurrijke en foute kersttruien te vinden.

Geen foute trui? Ga dan voor een kerstpak!

Maar op het kerstdiner ga je natuurlijk niet met een foute trui lopen dineren. Dan moet het toch wat netter. Wil je er toch nog een beetje fout uitzien? Daar hebben wij een oplossing voor! Op Uglyxmas zijn namelijk niet alleen kersttruien te vinden maar ook foute kerstpakken. In man en pak is goed, maar een kerstpak man is nog beter! Zeker als dit kerstpak en man een fout duo zijn! Daarom zijn er op onze site ook kerstpakken te vinden. Zodat je kunt zeggen dat je fout gekleed bent maar tegelijk ook hartstikke net en stijlvol.

Mooie pakken voor een lage prijs

En kerstpakken kopen bij ons is ook nog eens hartstikke voordelig. Voor minder dan 25 euro heb je al een kerstpak en zul je een geweldig kerst met de familie kunnen beleven. Je zult de show stelen want de rest van de mensen zal waarschijnlijk allemaal een saai pak of een saaie jurk aanhebben net zoals die jaren daarvoor. Maar jij weet beter. En goedkoper. En het mooie van onze kerstpakken is dat ze in elke maat verkrijgbaar zijn en gratis verzonden worden. Dus ja, waar wacht je eigenlijk nog op? Gooi zo’n geweldig fout kerstpak in je winkelwagen en beleef gegarandeerd een geweldige kerst!       

Vorige artikel

Volgende artikel