Mannen cadeau

Leuke en originele cadeautips voor hem

Voor mannen is het vaak een uitdaging om een leuk en origineel cadeau te vinden. Je wilt graag iets cadeau doen waar de man ook daadwerkelijk wat aan heeft. Mannen lopen namelijk over het algemeen meer warm voor de wat praktischere cadeaus, terwijl vrouwen ook enorm enthousiast kunnen worden van prullaria. Daarom is het gemakkelijker om de vrouw iets cadeau te doen. Daarnaast is het assortiment voor vrouwen geregeld veel groter dan voor mannen. Ook wil je niet weer aankomen met de zoveelste paar sokken of fles aftershave. Maar niet getreurd, hierdoor lees je namelijk een aantal cadeautips, die ook nog eens praktisch zijn. Zo zal de man in kwestie verrast worden door jouw vindingrijkheid!

Smart bluetooth sleutelvinder

Je hebt hem vast wel eens horen klagen over het feit dat hij de sleutels niet kan vinden. Of dat zijn partner zijn of haar sleutels niet kan vinden. Om die frustratie voor eens en voor altijd op te lossen, geef je hem een smart bluetooth sleutelvinder. Dit is een apparaatje in de vorm van een sleutelhanger. Door middel van bluetooth kun je contact maken met je mobiele telefoon, zodat je de exacte locatie van de verloren bos met sleutels kunt achterhalen. Je hoeft deze sleutelhanger natuurlijk niet te bevestigen aan een sleutelbos, maar je kunt het ook bevestigen aan een andere item wat je regelmatig uit het oog verliest. De man in kwestie zal waarschijnlijk direct gaan uitproberen of het apparaatje ook daadwerkelijk werkt.

Ring video deurbel

Voor deze gadget moet je misschien iets dieper in de buidel tasten, maar dan heb je wel een ontzettend origineel en praktisch cadeau. Met deze geavanceerde video deurbel, kun je namelijk zien wie er op dat moment voor de deur staat. En daar hoef je dan niet voor naar de deur te lopen, maar dat kan gewoon vanaf een afstand op je telefoon. Je hoeft dus niet thuis te zijn om te zien en te communiceren met degene die voor de deur staat. Bijvoorbeeld als er een pakketbezorger voor de deur staat en je bent op dat moment niet thuis kun je vragen of hij of zij het bij de buren brengt. Bovendien detecteert de video deurbel bewegingen wanneer iemand je terrein betreedt en kun je dit ook terugzien in de app op je mobiele telefoon. Met dit cadeau ga je beslist punten scoren.

Draagbare espressomachine

Is de man regelmatig onderweg en drinkt hij graag een kopje koffie? Dan is de draagbare espressomachine misschien wel het perfecte cadeau. Het is ook perfect als hij bijvoorbeeld van kamperen houdt, maar toch graag geniet van een lekkere koffie. Of wanneer hij regelmatig reist naar landen waar goede koffie niet altijd binnen handbereik is. Het enige wat je nodig hebt is heet water. Je plaatst de capsule in het apparaat, je giet er heet water overheen en vervolgens pomp je totdat er geen koffie meer uitkomt. Zoals je kunt lezen zijn dit wel een aantal cadeautips waar je de man ontzettend blij mee kunt maken.

Vorige artikel

Volgende artikel