Mannen gadgets

De vijf leukste cadeaugadgets voor mannen

Is je man binnenkort jarig? Of zoek je een leuk cadeau voor je vader, opa of beste vriend? Altijd lastig om voor een man een leuk cadeau te verzinnen. Had je al aan een gadget voor mannen gedacht? Deze populaire, voordelig geprijsde voorwerpen zijn niet alleen grappig, maar ook nog eens zeer bruikbaar. Dat is lekker praktisch en dat is precies waar mannen van houden. Hier zijn vijf leuke gadgets om cadeau te geven aan mannen:

Bierflesopener

Het eerste waar je aan denkt bij mannen is bier. Maar ja, om nu alweer met een biertje als cadeau aan te komen, dat wil je deze keer niet. Wat is dan nog meer leuk? Iets dat met bier te maken heeft. Wat hoort bij een biertje..? Precies, een bierflesopener is onmisbaar bij een flesje bier. Bierflesopeners zijn verkrijgbaar in allerlei soorten. Wat dacht je van een bierflesopener in de vorm van een pistool of in de vorm van een basketbalnetje. Uiteraard zijn er ook bierflesopeners met teksten, zoals ‘Voor de liefste papa’ of ‘Proost’. 

Sokken

Tja, mannen houden nu eenmaal van het dragen van sokken. Een man draag elke dag een paar sokken, dus waarom niet een paar nieuwe sokken als mannen verjaardagscadeau geven. Het mooie is dat een man er veel verschillende van nodig heeft, zodat er bij elke broek een paar bijpassende paren zijn. De leukste mannengadgets zijn sokken met een vrolijke of grappige print. Wist je dat er ook sokken zijn met een tekst op de onderkant? Bijvoorbeeld met de tekst ‘Niet storen’. Ideaal toch voor als de man voetbal kijkt en even rust wilt.

Muismat

Een computer is onmisbaar voor een man en daar hoort een vrolijke muismat bij. Heeft jouw man, vader, opa of beste vriend nog geen muismat, dan wordt dit hoog tijd. De keuze is reuze. Wat dacht je van een muismat met een foto of een muismat met een persoonlijke tekst? Er zijn zelfs muismatten verkrijgbaar waar je echt iets aan hebt, zoals muismatten met een kalender of de wereldkaart.

Zakmes

Een zakmes is veel meer dan alleen een scherp mes. Deze cadeaugadget van mannen bevat ook een flesopener, schaar, schroevendraaier, kurkentrekker, zaagje en soms nog veel meer gereedschap. En waar houdt de man van? Juist, van klussen. Daarom is een zakmes een mooi, bruikbaar cadeau voor mannen, om altijd bij zich te dragen, zodat hij op elke plek kan klussen.

Mok

Mannen zijn niet alleen bierdrinkers, maar ook koffiedrinkers. En daarvoor heb je een mok nodig. Geef je een man een mok cadeau, dan weet je zeker dat je goed zit, want dit is een voorwerp dat een man zeker weten elke dag nodig heeft en dus ook echt gaat gebruiken. Leuk is het natuurlijk als je er iets in stopt, zoals snoep, chocolaatjes of iets anders lekkers voor bij de koffie. Het beste kies je voor een snack waarvan je zeker weet dat deze in de smaak valt bij degene aan wie je de gadget geeft. 

Vorige artikel

Volgende artikel