tom-ford-brillen

Hoe kleed ik mezelf naar mijn stijl?

Jezelf kleden kan soms behoorlijk lastig zijn. Voor iedereen zegt kleding iets anders. De een vind bepaalde kleding wel mooi en de ander niet. Het is iets heel persoonlijks. Dit maakt het dan ook lastig om te bepalen wat wel en wat niet bij jou past. Je kan het niet zomaar met iedereen bespreken. Niet iedereen zal jouw stijl gaan begrijpen. Je zal wel een paar dingen kunnen gaan doen om je stijl te gaan verbeteren. Je gaat op die manier leren hoe je jezelf beter zal kunnen gaan kleden. 

Ga op onderzoek uit

Eén van de dingen die je kunt gaan doen is op onderzoek uit gaan. Als je niet op onderzoek uit gaat, ga je er ook niet achter komen wat je leuk vindt. Zo kan het zijn dat je een bril Tom Ford heel erg leuk vindt. Deze zal je dan kunnen gaan dragen. Je hoeft hem echt niet elke dag te dragen, maar het is wel handig om te weten dat je het leuk vindt. Je kan dan jezelf dan al een heel stuk beter gaan kleden, omdat het volledig naar jouw smaak zal zijn. Dat is het aller belangrijkste. 

Het kan ook zijn dat je iemand bent die Balenciaga schoeisel heel erg vet vindt. Het kan dan zo zijn dat je dit kan gaan verwerken met je andere kleding. Als je er eén geheel van kan gaan maken, zal je dit direct waarderen. Het is dan een heel stuk mooier, dan wanneer het allemaal losse onderdelen zullen zijn. Daarom wordt het ook een outfit genoemd. Je bent dan eén geheel. Uiteindelijk weet je dan precies wat jezelf wel en niet mooi vindt en ben je veel zekerder dan dat je was. Dit komt alleen maar door het feit dat je jezelf kan zijn. 

Deel het met iemand

Als je een eigen stijl aan het ontwikkelen bent, kan dit een heel proces zijn. Daarom kan het fijn zijn om dit met iemand te kunnen gaan delen. Je kan dan met elkaar bespreken wat de opties zijn en wat niet. Zo wil je misschien graag horloges Emporio Armani gaan kopen. Het is niet altijd het beste idee om dit te gaan doen. Zodra je dit met iemand bespreekt, kan iemand je hier altijd nog op aan spreken waar nodig. Zoiets kun je bij jezelf niet doen. Daarom is het altijd handig om iemand te hebben die je ergens op kan wijzen. 

Daarnaast is het ook leuk om je nieuwe bevindingen met iemand te gaan delen. Zo kun je een nieuwe ervaring met iemand gaan delen. Je kan dan met elkaar alles overzien en kijken wat er beter kan. Uiteindelijk ga je jezelf helemaal kunnen vinden. Het is wel belangrijk dat iemand je support en niet tegen gaat werken. Het is namelijk niet de bedoeling dat je er juist onzeker van gaat worden. Dat is helemaal nergens voor nodig, want iedereen heeft een andere manier van ontwikkelen. Ook met kleding is dit zo. 

Vorige artikel

Volgende artikel