3 originele Valentijnscadeaus

3 originele Valentijnscadeaus

Elk jaar is het weer een lastige taak: het ideale Valentijnscadeau bezorgen laten. Vorig jaar heb je na veel wikken en wegen het perfecte cadeau gevonden, maar goed, nu is er weer een jaar. Aangezien je vorig jaar alle verwachtingen overtroffen hebt, liggen ze nu extra hoog. Maak je geen zorgen! In deze blog inspireren we je met drie originele cadeaus die je partner zeker zal waarderen.

1. Knuffelbeer XXL

Houd jouw partner van knuffels, maar lukt het je niet altijd om deze zelf af te leveren, dan is een knuffelbeer een logische keuze. Het enige probleem: een knuffelbeer is een vrij standaard cadeau om te geven. Natuurlijk is dit helemaal niet erg, maar als de verwachtingen al hoog zijn, kan het een klein beetje tegenvallen. Tenzij je je eigen draai aan de knuffelbeer geeft: je bestelt een knuffelbeer van hetzelfde formaat als jijzelf. Lukt het jou niet om de nacht te blijven, dan ligt er een goede vervanger klaar!

2. Vakantie + concert

Jouw partner is groot fan van een artiest en zou alles doen om diegene live te zien. Het probleem: deze artiest tourt enkel in diens eigen land en heeft Nederland al in geen jaren bezocht. Erg vervelend, maar het opent wel de deur voor een perfect Valentijnscadeau. Want, als de artiest niet naar jou toekomt, dan ga jij naar de artiest toe! Je moet de portemonnee hiervoor misschien opentrekken, maar dan heb je ook écht een cadeau wat nooit meer vergeten zal worden. Daarnaast heb je zelf ook nog eens een leuke vakantie: twee vliegen in één klap.

3. Romantisch dagboek

Het laatste cadeau is een gebaar van pure liefde: tussen Valentijnsdag dit jaar en Valentijnsdag volgend jaar in, hou jij elke dag bij wat je partner die dag voor je heeft betekent. Je herinnert jezelf eraan hoeveel je van je partner houdt, maar geeft uiteindelijk ook een cadeau waarin jullie liefde centraal staat. Het kost in principe ook nog eens niets, maar alleen het gebaar al maakt dit een cadeau wat voor jaren bewaard zal worden.

Succes!

En onthoud: het is het gebaar dat telt. Daarnaast is het hoe hoger je de lat legt, hoe moeilijker het volgend jaar wordt om deze te overtreffen. Waar kies jij voor?

 

Vorige artikel

Volgende artikel